تفاوت سایه و هاشور ابرو
شیدینگ یا سایه: همان طور که از اسامی این دو روش پیدا ست، در روش سایه یا شیدینگ برای پر تر جلوه دادن و شکل دادن به ابروی طبیعی فرد، در ناحیه ی پوست زیر ابرو سایه ای به رنگ دلخواه فرد انداخته می شود و به این ترتیب ابرو تیره تر و پر تر و خوش حالت تر به نظر خواهد رسید. ظاهر ابرو پس از اتمام کار همانند وقتی است که با استفاده از مداد ابرو یا سایه های پودری ابروی خود را پر می کنید. زیبایی سایه به این است که ابرو مثل تاتو کادر مشخصی نداشته باشد و سایه به شکل کاملا پودری و طبیعی کار شود و اگر آرایشگر حرفه ای باشد طیف رنگ را یک دست نگه نمی دارد و با کم رنگ و پر رنگ کار کردن نقاط مختلف ابرو، جلوه ی زیبا تر و طبیعی تری به ابرو می دهد.
هاشور: در این روش خطوطی به شکل موهای ابرو لا به لای فضاهای خالی بین موهای طبیعی ابرو کشیده می شوند و به این تریتب هم نقاط خالی ابرو با این خطوط پر شده و ابرو پر تر به نظر می رسد و هم شکل دلخواه به ابرو داده می شود. در این حالت نیز ابرو کادر مشخصی ندارد و خطوط همچون زاویه ی رویش مو به نظر می رسند. در روشی به نام هاشور سه بعدی که به نسبت جدید تر است، خطوط همچون موی طبیعی نامنظم تر و در جهات مختلف و با پهنای متفاوت زده می شوند. این کار بر جلوه ی زیبای کار افزوده و آن را بسیار طبیعی جلوه می دهد.

هاشور به روش میکروبلیدینگ
وقتی دور ابرو کادر مشخصی وجود نداشته باشد، هر دو روش از جمله روش های طبیعی و زیبا به شمار می روند و انتخاب هر یک از روش ها تا حدی سلیقه ای است و البته به شکل و میزان پر و خالی بودن ابروی شما نیز بستگی دارد. اگر آرایشگر شما حرفه ای باشد می داند که نباید همه جای ابرو را یک دست سایه بزند، برخی نقاط ابرو بهتر است کم رنگ تر باشند و برخی نقاط پررنگ تر. اگر این نکات رعایت شوند ظاهر کار خیلی طبیعی تر خواهد بود.
اما در کل چون در هاشور خطوطی همچون مو در ابرو کشیده می شود محصول نهایی خیلی طبیعی تر جلوه می کند. به خصوص در هاشور سه بعدی که طرفداران بسیاری دارد و زاویه ی ایجاد خطوط به نحوی است که ابرو بسیار طبیعی به نظر می رسد. استفاده از خطوط نا منظم که در برخی نقاط رو به بالا و در برخی نقاط رو به پایین هستند و به طور کلی با رنگ و جهت رویش موهای اصلی ابرو هماهنگی دارند، به جلوه ی زیبا و طبیعی کار هاشور می افزاید.

سایه ابرو
دوام این دو روش ترمیمی و زیبایی تا حد زیادی به جنس پوست شما بستگی دارد. میزان مهارت آرایشگر و جنس رنگ و روش ایجاد سایه و هاشور نیز بی تاثیر نخواهد بود. در حالت کلی این دو روش نیمه دائمی به شمار می روند یعنی چیزی بین شش تا یک سال دوام دارند و بعد از این مدت در صورت عدم تجدید کم کم محو و پاک می شوند. در مورد پوست های ایده آل، هاشور و سایه ی میکرو پیگمنتیشن بیشتر از یک سال نیز می توانند دوام داشته باشند و در برخی افراد تا دو الی سه سال نیز باقی مانده اند. دوام سایه و هاشور به روش میکروبلیدینگ کمی کمتر است.
در کل پوست های چرب کمتر رنگ نگه می دارند و دوام کار روی پوست های خشک و معمولی بیشتر است.
هاشور و سایه به روش های میکرو بلیدینگ و میکرو پیگمنتیشن
تفاوت این دو روش در نوع ابزاری است که آرایشگر از آن برای هاشور و سایه زدن استفاده می کند. دستگاه مورد استفاده در میکرو پیگمنتیشن ابزاری الکتریکی و دیجیتال است اما ابزار مورد استفاده در میکرو بلیدینگ نوعی قلم دستی است که اتصال الکتریکی و دیجیتال ندارد و کار با استفاده از تیغه ی نوک قلم و بر مبنای مهارت آرایشگر به صورت دستی انجام می شود. اینکه کدام روش بهتر است بستگی به منظور و انتظار شما از محصول نهایی دارد.
در کل به این نکته توجه داشته باشید که برای انجام امور زیبایی به افراد ماهر و دوره دیده مراجعه کنید. این افراد با توجه به قصد شما از انجام کار ترمیمی و زیبایی ابرو، به شما مشاوره خواهند داد و بهترین روش را برای نوع پوست و ابرویتان به شما پیشنهاد می دهند.

قلم میکروبلیدینگ

چند مدل ابرو